liknologio-merry-xmas-hug
Ενημερωτικά,  Μαμά,  Μπαμπάς,  Παιδί,  Σπίτι,  Υγεία,  Ψυχολογία

Ευχές για Καλα Χριστούγεννα

25 Δεκεμβρίου 2020

Τα πολυπόθητα Χριστούγεννα έφτασαν! Μια ημέρα εορταστική, γεμάτη χαρά και αγάπη. Για πολλούς λόγους, σήμερα οι άνθρωποι είμαστε χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Πρόκειται για μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα που αποτελεί την αφορμή, να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η θαλπωρή, η γαλήνη και η οικογενειακή ατμόσφαιρα κυριαρχούν.

Τα φετινά Χριστούγεννα όμως, είναι διαφορετικά από εκείνα που έχουμε συνηθίσει, καθώς ο απρόσκλητος επισκέπτης – ιός, ήρθε αποφασισμένος για να μείνει. Μπορεί φέτος, το οικογενειακό τραπέζι να είναι μικρότερο, μπορεί να μην αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, μπορεί να ευχηθούμε πίσω από μια οθόνη… Όμως, η ζεστασία στην ψυχή, η συμπόνια, η κατανόηση και η αισιοδοξία, ζουν μέσα μας και τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή μέρα για να τα εκφράσουμε. Ας αισθανθούμε ευγνωμωσύνη για τον ευατό μας, για τους ανθρώπους μας, για τη ζωή μας. Σήμερα είναι Χριστούγεννα – διαφορετικά, αλλά Χριστούγεννα. Ας μοιράσουμε την αγάπη μας, σε όλο τον κόσμο και ας γαληνέψουμε την ψυχή μας.

Μια ευχή συνοδευόμενη από ένα αληθινό χαμόγελο, στον παππού και τη γιαγιά του δίπλα σπιτιού, ένα μήνυμα στους αγαπημένους μας που τώρα είναι μακριά και μας λείπουν πολύ, μια θετική σκέψη για όλους τους ανθρώπους που θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Γης, είναι αρκετά για έναν πιο αισιόδοξο και πιο χαρούμενο κόσμο. Σήμερα, είναι η ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους. Άλλωστε, η αγάπη και η δύναμη της ψυχής, δεν γνωρίζουν ούτε από χρόνο, ούτε από απόσταση!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Χρόνια Πολλά με
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και
Αισιοδοξία!