liknologio-lucky-to-adesotaki-glarolykoi
Βιβλιοπροτάσεις,  Εκπαίδευση,  Ενημερωτικά,  Μαμά,  Μπαμπάς,  Παιδί,  Ψυχολογία

Βιβλιοπρόταση: Λάκυ το αδεσποτάκι

Ο “Λάκυ το αδεσποτάκι”, του Χρήστου Κουλαξίζη και της Renée Friday σε εικονογράφηση Παναγιώτη Τσαούση. Πολύ αγαπημένο παραμύθι, που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο αλλά και σε έντυπη μορφή από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι. Μια τρυφερή ιστορία, με αίσιο τέλος και μηνύματα συνείδησης και συμπόνιας. Ο Λάκυ, στάθηκε τυχερός και βρήκε την οικογένειά του. Ευχή – κάθε αδέσποτο ζωάκι να βρει την οικογένειά του. Μακάρι όλες οι οικογένειες, να είμαστε τόσο τυχερές και να βρούμε τον… Λάκυ μας!

Η Αφιέρωση

Αφιερωμένο στον Λάκυ – το υπέροχο, μαλλιαρό και πάντα χαρούμενο μέλος της οικογένειάς μας, στη φιλοζωική ομάδα “Τετράποδη Αγάπη“, στους ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά για να σώσουν όσους περισσότερους αδέσποτους φίλους μας μπορούν. Σε κάθε εγκαταλελειμμένο πλάσμα.

Περίληψη

Ο “Λάκυ το αδεσποτάκι” είναι ένα έμμετρο φιλοζωικό παραμύθι που έχει ώς στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων ως προς την συμπεριφορά που οφείλουμε να έχουμε απέναντι στους τετράποδους φίλους μας, μα και στην αξία της διάσωσης / υιοθεσίας ενός αδέσποτου ζώου.

Κυκλοφορεί… αδέσποτα κι ελεύθερα στο διαδίκτυο ως ψηφιακό και ηχητικό βιβλίο μας και σε έντυπη μορφή από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι.

Οι σκύλοι είναι η επαφή μας με τον παράδεισο. Δεν ξέρουν ούτε κακία, ούτε φθόνο, ούτε δυσφορία” ~ Μίλαν Κούντερα

Αποκτήστε τον “Λάκυ το αδεσποτάκι” από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι

Απόσπασμα από το Βιβλίο

«Το σκυλί δεν είν’ παιχνίδι

Μόνο να το παρατάς

Ούτε είναι προϊόν

Που αγοράζεις ή πουλάς

Υιοθέτησε κι εσύ

Ένα αδέσποτο σκυλάκι

Βρες και σώσε το δικό σου

Φιλαράκι σαν τον “Λάκυ”.»